Blog Başlık

  • Mayıs 13, 2022

    Erkekler için yaz ve bahar aylarında kolaylıkla şık görünebilecekleri gömlek tişört kombini erkek modasında en sık tercih edilen tamamlayıcılardır. Hem rahat hem de kolay kombinlenebilen gömlekler ile birçok farklı tarzda görünüm elde etmek de mümkündür.

    gömlek tişört kombini erkek
  • Mayıs 12, 2022

    Spor giyinmekten vazgeçemeyen erkeklerin günlük yaşantısında şık ve estetik görünümü dolayısıyla tercih ettiği oversize desenli gömlek özellikle Z kuşağının tercih listesinde yer almaktadır. Oversize giyimlerde dikkat edilen en önemli nokta sadece bir parçanın oversize olmasıdır. Bu yüzden oversize gömlek modelleri ile rahat bir şekilde kombin oluşturulabilir.

    Desen gömlek
  • Nisan 09, 2022

    Sıcak havaların vazgeçilmez giyim ürünlerinden birisi erkek şort modelleridir. Erkek şort modelleri, her sezonun modasına uyum sağlayarak spor, klasik ya da rahat formlara bürünmektedir. Fakat bu erkek şort modellerin içerisinde en sık tercih edilen parçalar antrenmanlarda, doğa yürüyüşlerinde, sokaklarda ya da evlerde geniş bir konfor alanı sağladığı için tercih edilen pamuklu kumaş basic erkek şort modelleridir. 

    Erkek şort modelleri
  • Nisan 07, 2022

    Oversize tişört son zamanların en rahat, en konforlu ve en basic modellerinden biridir. Herkesin sokak modasında en sık tercih ettiği ve severek kullandığı oversize tişört modelleri ile yapılacak muhteşem kombinlere göz atmaya ne dersiniz? Süper oversize tişört modelleri erkeklerin en çok kullandığı ürünlerden biri olsa da kadınların da kombinlerinde severek yer verdiğini görebilirsiniz. Özellikle ince kemerler ve çizmeler ile elbise gibi kullanılan oversize tişört çeşitleri, bahar aylarının vazgeçilmez parçaları arasında yer alıyor.

    oversize tişört
  • Mart 30, 2022

    Özellikle pandemi sürecinde evde olmak, insanları rahat giyime yöneltti. Rahat giyim içerisinde en sık tercih edilen ürünler ise erkek hoodie ve sweatshirt modelleridir. Görünüş olarak birbirine çok benzeyen erkek hoodie ve sweatshirt modelleri ufak noktalarla birbirinden ayrılmaktadır.

    erkek hoodie ve sweatshirt modelleri
  • Mart 26, 2022

    Sokak modası deyince akla ilk erkek spor giyim gelmektedir. Spor giyimin yıldız parçalarından biri de erkek kolej ceketi modelleridir. Erkek kolej ceketi tarzıyla hem kadınların hem de erkeklerin ilgisini üzerinde topladığı için yıllardır modadaki yerini koruyor.

    Erkek Kolej Ceket
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR